LogoSponsorlogoar

Påmelding
Til påmelding (Eqtiming.no) for Du melder deg på alle arrangementa fram til start via linkane over, dette gjeld heilt fram til start arrangementsdagen. Nibbemarsjen og Nibberittet Trim kan også melde seg på direkte i sekretariatet arrangementsdagen. Vi ser gjerne at du melder deg på i god tid. I Nibbeløpet og Nibberittet aukar kontingenten frå 550,- til 700 etter 8.juni.

Innbetalt startkontingent vil berre bli refundert dersom du ikkje kan stille av medisinske grunnar og legeerklæring må framleggast.

Dersom du ikkje har årslisens/aktiv lisens hos din klubb, må du løyse eingonglisens. Les meir om lisensar her. Lisens kan du kjøpe ved påmelding.

Dersom du trur at du treng meir enn 3 timar i Nibberittet og 3:45 i Nibbeløpet, ber vi om at du melder deg på trimklassa utan tidtaking. Det finst trimklasser for løping sykkel på både 5 og 21 km.

KONDIS-medlemskap gjev rabatt på startkontingenten. Oppgi medlemsnummer når du melder deg på.

Når du melder deg på gjev du samtidig samtykke til at namnet ditt blir publisert på påmeldingslister og resultatlister. Du samtykker også til at bilde av deg kan publiserast i dekninga av arrangementet og i PR-øyemed for arrangementet.

Til påmelding (Eqtiming.no) for


Andre sponsorar: