o
LogoSponsorlogoar

Andre aktivitetar

Her er forslag til andre aktivitetar i Geiranger.

Active Geiranger ønsker å gi deg en aktiv helg i Geiranger. Vi tilbyr utleie av motorbåter, kajakker og fiskeutstyr. Vi har også båttaxi som kjører deg ut til de kjente fjordgårdene. På denne måten kan du selv bestemme når du ønsker og reise eller bli hentet. Se våre hjemmesider for mer informasjon: www.activegeiranger.no


Active Geiranger tilbyr utleige av båtar og kayakar.

Fjorden
Eit turtips er å ta ein fjordtur med M/S Geirangerfjord, bli satt i land og gå opp til Skageflå. Derifrå er det ei veldig fin utsikt over fjorden, De Sju Søstre og fjordgarden Knivsflå. Frå Skageflå kan ein vidare gå tilbake til Geiranger sentrum. M/S Geirangerfjord har avgang frå Geiranger sentrum kl. 09.30, og dette skulle vere perfekt for dei som ikkje har fått nok motbakkar!

Det går også an å leige kayak i Geiranger sentrum og medan ein er i Geirangerfjorden kan ein også gå i land og besøke ein fjordgardane.


Bilde frå fjordgarden Blomberg.

Fjordsenteret
Vi vil også anbefale eit besøk på Fjordsenteret, som gjev ei framifrå innføring i kultur, natur og historia rundt Geiranger.

Plasseringa av Geiranger Fjordsenter sett frå Dronningsetet på Flydalsjuvet. Foto: Terje Rakke/Nordic Life AS/Destinasjon Geirangerfjord Trollstigen


Norsk Fjordsenter ligg rett ved Hotel Union. Foto: Geiranger Fjordsenter

Du finn meir informasjon om aktivitetar i Geiranger på den offisielle heimesida til bygda.
Andre sponsorar: