o
LogoSponsorlogoar

Påmelding

Til påmelding (Eqtiming.no)

Du melder deg på alle arrangementa fram til start via Eqtiming. Vi ser gjerne at du melder deg på i god tid. I Nibbeløpet og Nibberittet aukar kontingenten frå 499,- til 700,- etter 6.juni.

Det opprettast ein betalingsforpliktelse når du melder deg på. Innbetalt startkontingent vil berre bli refundert dersom du ikkje kan stille av medisinske grunnar og legeerklæring må framleggast.

I slutten av april tok vi endelig beslutning om å arrangere Geiranger World Heritage Ultra, så også der er det no bindnande påmelding.

Dersom du ikkje har årslisens/aktiv lisens hos din klubb, må du løyse eingonglisens. Les meir om lisensar her. Lisens kan du kjøpe ved påmelding.

Dersom du trur at du treng meir enn 3 timar i Nibberittet og 3:45 i Nibbeløpet, ber vi om at du melder deg på trimklassa utan tidtaking. Det finst trimklasser for løping sykkel på både 5 og 21 km.

KONDIS-medlemskap gjev 80,- rabatt på startkontingenten.

Når du melder deg på gjev du samtidig samtykke til at namnet ditt blir publisert på påmeldingslister og resultatlister. Du samtykker også til at bilde av deg kan publiserast i dekninga av arrangementet og i PR-øyemed for arrangementet.

Til påmelding (Eqtiming.no)


Andre sponsorar: